Veiling duiven wijlen Jeroen Kluinhaar
Aanbieder
Wilfred Hamstra
Netherlands, Gelderland
Lid sinds
29.10.2018

Veiling duiven wijlen Jeroen Kluinhaar

Looptijd 1 november t/m 12 november 2018, 21:00 uur.


VEILING WIJLEN JEROEN KLUINHAAR

Deze verkoop is er één waarvan we hopen ze niet vaak te treffen dan wel te moeten organiseren. Een triest verhaal ….

De duiven in deze veiling zijn van Jeroen Kluinhaar uit Harderwijk. Een jonge duivenmelker, mid-dertiger en sinds een aantal jaren met duiven actief in onze geliefde sport. Een enthousiaste melker die bezeten was van de sport, zijn duiven en alles eromheen. Iemand ook die het clubleven leuk en gezellig vond en het een warm hart toedroeg.

Helaas is Jeroen er niet meer. Jeroen heeft de keuze gemaakt niet hier te willen zijn. Zijn keuze deed alles even stil staan en sloeg in als een bom en raakte een ieder binnen onze club.

Dit voorval dateert van eind juli dit jaar (2018). Hij liet daarmee zijn vrouw en drie lieve kinderen achter. Als vereniging hebben wij ons gelijk sterk gemaakt en de duiven een ander onderkomen gegeven bij een bestuurslid die zo genereus was alle duiven bij hem te plaatsen en te verzorgen tot er een bestemming was voor deze duiven. De bestemming waarvan wij als bestuur vinden dat deze duiven moeten krijgen, dat is een nieuwe eigenaar. Wij hebben de handen ineen geslagen en willen proberen wat gelden voor deze duiven te verkrijgen waarmee het gezin ondersteund kan worden in deze moeilijke tijd.

In deze verkoop zitten alle duiven die bij Jeroen op het hok zaten. Op een paar jongen duiven na waarvan geen stamboom achterhaald kon worden.

Wij hopen dat deze duiven op waarde worden geschat en dat het een mooi bedrag op gaat brengen voor de nabestaanden. Langs deze weg willen wij alle kopers alvast danken en veel succes wensen met het aangekochte.

Bestuur en leden P.V. de Eendracht, Harderwijk.

Overige informatie

Op zaterdag 17 november dienen de duiven te worden opgehaald tussen 10:00 en 12:00. Dit in ons clubgebouw van P.V. de Eendracht, Schimmelstraat 2A, 3842 CN in Harderwijk.

Probeer hier rekening mee te houden en kom zelf of regel een koerier!

Communicatie betreffende deze veiling loopt via het mailadres: veilingjeroenkluinhaar@gmail.com

Er zijn een zestal duiven aanwezig zonder stamboom maar wel met eigendomsbewijs. Als iemand hier blij mee gemaakt kan worden, laat het weten!


Deze veiling hanteert de zogenaamde 10-minuten regel:
De 10-minutenregel houdt in: Als er in de laatste 10 minuten van een veiling nog een bod geplaatst wordt op een bon, wordt de eindtijd van deze bon met 10 minuten verlengt. De bon sluit als er 10 minuten geen bod meer is geplaatst.

Blader door Items

Er zijn geen items gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.