10 Geweldige duiven voor de fond van wijlen Frans Wijnen (B)
Aanbieder
bertram van zuiden
Netherlands, flevoland
Lid sinds
27.12.2015

10 Geweldige duiven voor de fond van wijlen Frans Wijnen (B)

Looptijd 15 april t/m 27 mei 2018 , 21:00 uur


Ik werd onlangs benaderd om een mooie groep, vnl. Fondduiven, te verkopen. Deze duiven zijn afkomstig van Frans Wijnen uit Val-Meer, Riemst België. Deze man heeft een partij geweldige fondduiven verzameld om de komende jaren te knallen op de verre fond. Helaas heeft hij dit niet meer mogen maken en is hij op 20 januari 2018 overleden.

De grote wens van de familie is om een heel mooi bedrag op te halen voor het Belgische Kankerfonds, als laatste eerbetoon aan Frans.

Frans heeft heel veel geld besteed aan het aanschaffen van het beste van het beste. Hij is uitgekomen op een aantal fantastisch oude stammen, die niet of nauwelijks nog te koop worden aangeboden. Zo is het allerbeste te vinden van Vanoppen, waaronder de lijnen van de Blauwe van Vannoppen. Als persoonlijke vriend van Pross Roossen is het allerbeste naar Riemst verhuist van dit tophok uit België, de lijnen van de Freddy, Computer 1 en 2, etc. Ook zijn er topduiven te vinden van Wijnands, Brinkman, Volkens, H. Brassé. De Paarsorst, Zwarte Lourdes, Blauwe Prins, zijn namen die in de stambomen te vinden zijn.

In deze verkoop 10 duiven uit deze verkoop. Bent u geïnteresseerd in meer duiven uit deze lijnen, dan kunt u contact zoeken met:

Bertram van Zuiden

06-42451288

Swiftbs18@gmail.com

Dit is een kans uit duizenden, want u hoeft er niet voor te betalen wat deze duiven Frans hebben gekost. Ik hoop dat het een mooi bedrag mag opleveren voor het goede doel.


Deze veiling hanteert de zogenaamde 10-minuten regel:
De 10-minutenregel houdt in: Als er in de laatste 10 minuten van een veiling nog een bod geplaatst wordt op een bon, wordt de eindtijd van deze bon met 10 minuten verlengt. De bon sluit als er 10 minuten geen bod meer is geplaatst.

Blader door Items

Er zijn geen items gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.